3,5% valódi törődés

Ha önnek sem mindegy, milyen célokat szolgál jövedelmi adójának 3,5%-a, rendelkezzen vele! Ajánlja föl ezt az összeget a Gyulafehérvári Caritas gondozásában lévő, tanulási nehézségekkel küszködő gyerekek felzárkóztatására, fogyatékkal élő gyerekek fejlesztésére vagy beteg emberek otthoni ápolására, elfeledett idősek magányának enyhítésére.

Amennyiben a tanulási nehézségekkel küszködő vagy fogyatékkal élő gyerekeken szeretne segíteni, kattintson erre a linkre. Töltse ki a nyomtatványt, majd juttassa el az önhöz legközelebb lévő Caritas-irodába.

Ha az ápolásra szoruló idős, beteg, elmagányosodott embereknek szeretne segítő kezet nyújtani, kattintson erre linkre. Töltse ki a nyomtatványt, majd juttassa el az önhöz legközelebb lévő Caritas-irodába.

Kitöltési és eljuttatási útmutató:
Kattintson a fönti linkek egyikére, nyomtassa ki a formanyomtatványt, majd töltse ki személyes adataival. Leadhatja május 25-ig:
1. személyesen a lakhelyéhez legközelebb lévő adóhivatalban, vagy
2. ajánlott postai levélben „confirmare de primire” megjegyzéssel, vagy
3. elektronikus úton, vagy
4. eljuttathatja a legközelebbi Caritas-irodába, munkatársaink pedig leadják az adóhivatalnál.
5. A legegyszerűbb viszont, ha ide kattintva ONLINE tölti ki, mi pedig eljuttatjuk az adóhivatalhoz.

Amennyiben cégként, vállalkozóként szeretne rendelkezni jövedelem-, illetve profitadójának 20 százalékával, megteheti ITT.

Köszönjük, hogy felajánlásával ön is hozzájárult embertársaink megsegítéséhez!