A józanság ideje szenvedélybetegeknek és hozzátartozóiknak

A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út konzultációs programja és a magyarországi Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat három napos lelkigyakorlatot szervez szenvedélybetegeknek és hozzátartozóiknak a Józanság ideje címmel. Ha még a függőség uralja az életedet, de már szeretnéd Isten segítségével kézbe venni az irányítást, akkor vegyél részt lelkigyakorlatos programunkon!

A lelkigyakorlatra bárki jelentkezését várják, akiknek életében jelen van a függőség, akár hozzátartozóként is, de szeretnének kiutat találni, megszabadulni a szenvedélybetegségtől.

A résztvevők a sorsközösség erejét tapasztalhatják meg a közös ima, a Fazekas György atya által tartott elmélkedések, kiscsoportos megosztások által. Ezek által keresheti, találhatja meg mindenki a saját helyzetéből való kivezető utat és a felépülés következő lépéseit.

A lelkigyakorlatnak a csíksomlyói Szent István Gyermekvédelmi Központ ad otthont (Szék útja 152. szám) 2016. október 27 – 30 között.

Érdeklődni és jelentkezni lehet október 26-a déli 12 óráig, Lázár Andreánál, a 0732-830.156-os telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

A programot Hargita Megye Tanácsa támogatja