A nagy fa lakói

Ha nyár és napsütés, akkor karaván – ötödik alkalommal kerekedik fel a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálatának (CSSSZ) vakációs programja Maros megyében.

Tapasztalataink szerint több száz gyerek és fiatal emlékszik a korábbi karavánok tematikájára (Kincskeresők szigete, Csodás falum kalandjai, Utazás a föld körül, Mesébe zárt mesebazár) és sokan még a himnuszokat is dúdolgatják… A programot kidolgozó humán szakemberek, szociális munkások, szociálpedagógusok és pszichológusok elvárásai szerint ezen a nyáron is sok karavánozó örömére táborozunk majd le 27 településen a vakációs programmal.

Jelen lesz A nagy fa lakói névre keresztelt négyórás program a megye szinte minden pontján, Somosdon, Kenden, Eheden, Iszlóban, Mikházán, Vármezőben, Nyárádszeredában, Deményházán, Pókán, Alsó-Szakadátban, Ilyésmezőben, Káposztásszentmiklóson, Székelyabodban, Fintaházán, Székelyhodoson, Balavásáron, Kelementelkén, Bözödön, Szentdemeteren, Jedden, Búzásbesenyőben, Székelyvéckén, Fületelkén, Szentgelicén, Székelykakasdon, Szentháromságon és Nyárádkarácsonyfalván.

Gyertek velünk karavánozni! Várnak rátok a nagy fán lakó manók, tornyot építeni, papírrepülőt eregetni, ujjal festeni, fantomállatot alkotni vagy halandzsanyelvet tanulni.

(Szabó Attila)