A szociális munka elismerése

Március 28-án Balázsfalván a Fehér Megyei Tanács ünnepi rendezvényt szervezett a megyében sikeresen, az állami és magánszolgáltatók által megvalósított szociális projektek elismerésére és népszerűsítésére. Két szekcióban is díjazták szervezetünket!

A Szociális Munka Világnapja (március 21.) apropóján megtartott rendezvényen találkoztak és megoszthatták tapasztalataikat a szociális terület szakemberei és a hatóságok képviselői. „A cél az volt, hogy Fehér megyében sikeresen megvalósított szociális jellegű projekteket népszerűsítsék, hogy azok a megyei önkormányzatok vagy egyesületek, alapítványok jó gyakorlatának példájává váljanak. Ugyanis ezek az akciók hozzájárultak az emberek életminőségének javulásához azokban a közösségekben, ahol ezeket végrehajtották.” – olvasható a megyei tanács facebook oldalán.

A Gyulafehérvári Caritast az „Egymillió csillag a nélkülözőkért” akcióért, a Szociális segélyrendszer és a szociális munkás szakma megszilárdítása szekcióban pedig a szervezet méltóságvédelmi irányelvéért kapott elismerést.

További képek az eseményről itt tekinthetők meg >>>

Mihaela Cristea