A világ hét csodája – Nyári Gyerekfoglalkoztató

A Gyulafehérvári Caritas Nyári Gyerekfoglalkoztatót szervez 7-13 éves gyerekek részére augusztus 24-28. között Gyergyószentmiklóson.

A Caritas szakemberei biztonságos és tartalmas gyerekfelügyeletet biztosítanak, ahol a gyerekek nap mint nap 9 és 15 óra között ismeretbővítő és képességfejlesztő tevékenységeken vehetnek részt. A foglalkozás során a személyes, társas és kognitív képességek fejlesztésére kerül sor játékos formában. Az első napokban a gyerekek megtapasztalhatják, hogy a világ megismerhető az érzékszerveik által, ugyanakkor megtanulják azonosítani a számukra kellemes, vagy éppen kellemetlen látványt, hangot, szagot, ízt, textúrát. A foglalkozás további részében az előzőleg szerzett tapasztalatok a társas kapcsolatok és önmaguk megismeréséhez, illetve megértéséhez nyújtanak segítséget a gyerekek számára.
 
A Nyári Gyerekfoglalkoztatón való részvétel feltétele az előzetes bejelentkezés, illetve a teljes programon való jelenlét. A program ingyenes, a szervezők egy ebédet is biztosítanak a résztvevőknek. További információk és jelentkezés a 0732830157-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen augusztus 17-ig. A júliusban tartott gyergyóremetei foglalkozás beszámolója itt olvasható, illetve az eseményről készült képek itt tekinthetők meg.