A világ hét csodája – Nyári Gyerekfoglalkoztató

A Gyulafehérvári Caritas Nyári Gyerekfoglalkoztatót szervez 7-13 éves gyerekek részére június 29. és július 3. között a csíkszeredai Petőfi utca 39. szám alatti Szent Imre Ifjúsági központban.

A Caritas szakemberei biztonságos és tartalmas gyerekfelügyeletet biztosítanak, ahol a gyerekek  nap mint nap 9 és 15 óra között ismeretbővítő és képességfejlesztő tevékenységeken vehetnek részt.

A foglalkozás során a személyes, társas és kognitív képességek fejlesztésére kerül sor játékos formában. Az első napokban a gyerekek megtapasztalhatják, hogy a világ megismerhető az érzékszerveik által, ugyanakkor megtanulják azonosítani a számukra kellemes, vagy éppen kellemetlen látványt, hangot, szagot, ízt, textúrát. A foglalkozás további részében az előzőleg szerzett tapasztalatok a társas kapcsolatok és önmaguk megismeréséhez, illetve megértéséhez nyújtanak segítséget a gyerekek számára.

A Nyári Gyerekfoglalkoztatón való részvétel feltétele az előzetes bejelentkezés, illetve a teljes programon való jelenlét. A program ingyenes, a szervezők egy ebédet is biztosítanak a résztvevőknek. További információk és jelentkezés a 0725.609-909-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen június 25-ig.