Átadtuk az ajándékot

Újabb mosoly! A Vásárhelyi Forgatag keretében szervezett családos vetélkedő adományozóinak és győztes csapatának köszönhetően egy kilencéves kislány álmát válthattuk valóra.

A Vásárhelyi Forgatag családi programjainak egyik fénypontja volt a Családok vetélkedője családokért, melyre több mint 20 család nevezett be. A résztvevők ügyességet, kreativitást és mindenekelőtt csapatmunkát igénylő feladatokat kellett végre hajtsanak. A vetélkedő valóban a családokról szólt, a jókedvű játékok mellett, a résztvevők egy jó célért, egy család segítéséért harcoltak. Így a legjobb eredményt elért Porkoláb családnak köszönhetően, a résztvevők adományaiból összegyűlt összegből egy kilencéves kislány álma vált valóra, a tanévet teljes tanfelszereléssel és egy új iskolatáskával kezdhette.

Jó hír, hogy a résztvevő családoknak köszönhetően, további két családban varázsolhatunk mosolyt. Egy hét éves kisfiú régóta dédelgetett álma egy bicikli, melyet egy család nagylelkű felajánlásának köszönhetően sikerül valóra váltanunk. Továbbá egy csoport felvállalta, hogy egy kislány utazási költségeinek egy részét magára vállalja, hogy az iskolába való ingázás mindennapi költségeit csökkentse.

Köszönet minden résztvevőnek és segítőnek!