Bállal mondanak köszönetet

Már nyolcadik éve egy ünnepség keretén belül mutatják be támogatóiknak az eltelt időszakban elért fejlődést a Gyulafehérvári Caritas gyergyószentmiklósi Esély-programjának foglalkoztatottai.

A 2002 óta működő program az Esély-bállal szeretne köszönetet mondani azon személyeknek, cégeknek, szervezeteknek, akik méltányolják, támogatják a tevékenységét.

Minden évben igyekszünk egy műsorral szemléltetni azt a fejlődést, amelyet a hozzánk járó gyerekek elértek. A bál nagy esemény számukra is, hiszen komoly felkészülés előzi meg a szereplést. Idén egy meglepetéssel is készülünk, de majd csak a helyszínen derül ki, miről is van szó – mondta Pupák-Felméri Zsuzsanna, a program munkatársa.

A nyolcadik Esély-bált, melynek védnökségét Kopacz Zoltán és felesége, Kopacz Zsuzsanna vállalta, október 10-én 18 órától tartják a gyergyószentmiklósi Rozmaring vendéglőben. Az eseményt a Hóvirág Néptáncegyüttes és az Esély-program foglalkoztatottjainak közös játéka teszi színesebbé.
A szervezők szeretettel várják régi és új támogatóikat, valamint a program iránt érdeklődőket. Részletekkel a programvezetők szolgálnak a 0749–972.624, a 0733–313.982 vagy a 0741–453.743-as telefonszámokon.