Caritas Város az Udvarhely Napokon

Kedves barátaink! Örömmel tudatjuk, hogy az idei Udvarhely Napokon ismét kint leszünk a Sétatéren. A Caritas udvarhelyszéki munkaközössége a jól megszokott színes és kreatív programokkal készül június 25-én a várva várt Caritas Városban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A Caritas Város helyszínei: Információ, Szépségszalon, Nagyi konyhája, Részeg szemüveg, Lelkipatika, Laboratórium, Varázskemence, Pancsoló, Kisállatkereskedés, Ékszerészet, Posta, Kötélpálya, Cseperedő, Lepkeház.

Idén is nagy örömmel veszünk részt az Udvarhely Napokon. A szervezet színes és kreatív programokkal várja az érdeklődőket, melyeknek célja a közösségépítés és a pozitív élmények megteremtése a családok, gyermekek számára korlátok nélkül. A programok között szerepelnek gyerekfoglalkozások, szépkorúak délutánja, valamint játékos fejlesztő programok kicsiknek és nagyoknak a Caritas Város keretében. A Caritas az eseményekkel szeretné megmutatni elkötelezettségét a szociális munka, a segítségnyújtás és az emberek támogatása iránt.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város 2023-as évi helyi költségvetéséből támogatott projekt.