Családias Forgatag – várunk!

A Vásárhelyi Forgatagon a családi programok rendezvényei nem pusztán gyermekmegőrzőként funkcionálnak majd, hanem lehetőséget teremtenek a családi együttlétre, a családi versenyzésre, a közös időtöltésre.

A Gyulafehérvári Caritas, a rendezvény társszervezője is jelen lesz, érdekes és izgalmas programokat kínálva a rendezvényen résztvevő családok legfiatalabb és legidősebb tagjainak is.

Augusztus 30 és 31-én, 10 és 13 óra között, a legfiatalabbakat várjuk a Cseperedők udvarába, ahol énekkel, mondókázással, szabadtéri játékokkal és kézműves foglalkozással szórakoztatjuk a 0-3 éves korosztályt.

Pénteken (augusztus 30), 16 órától Átépítés alatt címmel, interaktív előadásra kerül sor, ahova elsősorban a kamaszodó fiatalokat várjuk, hogy együtt beszélgethessünk az őket leginkább foglalkoztató kérdésekről.

Augusztus 31-én a családok vetélkedőjére várjuk a csapatok jelentkezését. Izgalmas és jókedvű próbákkal készülünk. A résztvevő családok egy-egy jó célért küzdenek, részvételükkel egy rászoruló családon segítenek. A vetélkedőre 11 órától kerül sor, de a jelentkezőket és érdeklődőket már 10 órától várjuk.

A nap második felében (Augusztus 31) 16 órai kezdettel, játékos vetélkedőt szervezünk 6 és 10 év közötti gyerekeknek. A nagy fa lakói kreativitást, logikai gondolkodást és együttműködést fejlesztő játékokkal várják a jókedvű fiatalokat.
Megsúgjuk: a szervezők egy kis meglepetéssel készülnek a vetélkedő résztvevőinek.

Helyszín: Maros-part, Gokart pálya melletti sátor és pázsit (Marosszentgyörgy)

A rendezvényről, a forgatag teljes programjáról többet tudhat meg a forgatag.ro honlapon.