Férfi és nő mint segítő. Segítők III. Konferenciája

A Segítők Baráti Köre és a Gyulafehérvári Caritas Marosvásárhelyi Kirendeltségének szervezésében 2008. október 10-12. között kerül sor Marosvásárhelyen a Segítők III. Konferenciájára

Kedves segítő kollégánk, barátunk!
Szeretettel meghívjuk közös válaszkeresésre, a harmadik alkalommal megszervezett konferenciánkra, amelynek témája: Férfi és nő mint segítő. Az együtt töltött három nap előadásai, műhelymunkái során betekintést nyerhetünk elismert szakemberek tapasztalataiba, ugyanakkor alkalom nyílik a találkozásra, beszélgetésre, vitákra és közös gondolkodásra.
Az egyes napok fénypontja a kerekasztal beszélgetés, amelyen a segítő szakma jeles képviselői vesznek részt határon innen és túlról.
Az idei konferencia poszterszekcióval naprakész kutatásokról ad tájékoztatást. Lehetőséget teremtünk számos civil szervezet bemutatkozására, könyvvásárra.
A szombati napot oldott hangulatú tánctanulás, zenehallgatás, filmnézés, közösgulyás vacsora zárja.
A konferencia idejére gyerekfelügyeletet biztosítunk!
 
A konferencián való részvételre kreditpontokat igénylünk a COPSI-tól pszichológusok számára (Colegiul Psihologilor din Romania – Romániai Pszichológusok Kollégiuma), a Tanfelügyelőségtől pedagógusok részére (Inspectoratul Scolar, EMC pontok) és orvosok részére az Orvosok Kollégiumától (Colegiul Medicilor). A kreditpontok számát néhány napon belül közöljük. Kreditpontokat csak azon személyek igényelhetnek, akik a konferencia teljes programján résztvesznek (napi jegy váltása esetén a személy nem jogosult kreditpontokra).
Kérjük, a jelentkezési lapon jelezze, hogy melyik szervezettől tart igényt kreditpontra.
 
A konferencia nyelve: magyar
Helyszín: Marosvásárhely, Deus Providebit Tanulmányi Ház (Rózsák tere 61. szám)
 
Részvételi díj:
– október 3-ig 70 lej,
– október 3-a után 100 lej.
Megjegyzés: a díj tartalmazza a konferencia mappáját, a szombat esti gulyást, a táncházba való belépőt, valamint a konferencia teljes szakmai programján való részvételt.
!!!!Határon túli kollégáink a kedvezményes részvételi díjat is kifizethetik a helyszínen, amennyiben október 3-ig elküldik a jelentkezési űrlapot.
 
Napidíjak:
– október 10. péntek 40 lej,
– október 11. szombat 50 lej,
– október 12. vasárnap 30 lej.
 
Jelentkezni az űrlap kitöltésével és a jelentkezési díj befizetésével lehetséges a következő számlaszámra: Asociaţia „Pro HelPers”, Banca: Transilvania Tg. Mures, Agentia Dambu Pietros. Cont IBAN RON: RO52 BTRL 0270 1205 A514 55xx(az átutalási bizonyítványt kérjük a konferenciára magával hozni)
 Személyesen a Segítők Baráti Köre székhelyén lehet jelentkezni kedden és csütörtökön 18–20 óra között. Cím: Marosvásárhely, Deus Providebit Tanulmányi Ház II. emelet (Rózsák tere 61. szám, tel.: 0040-740-180 085 Tatai Csilla, 18–tól 20 óráig hívható, e-mail: [email protected]).
 
A résztvevők étkezése, szállása önköltséges.
Szállás ajánlataink szeptember 30-ig foglalhatók le a Segítők III. Konferenciájára hivatkozva:
– Deus Providebit Tanulmányi Ház vendégszobáiban (1- 4 ágyas szobák, 40 lej/éjszaka/személy, tel.: 0040-265-250 270)
– Hostel működik szintén a Deus Providebit Házban (2-4 ágyas szobák, 10 EUR/éjszaka/személy, tel.: 0040-752-243 536, [email protected], Hajnal Csilla, www.mshostel.ro)