Meleg étel időseknek

Az állam által biztosított szociális értékjegyekből 570 kisnyugdíjas számára készült kétfogásos meleg ebéd a Jakab Antal Ház konyháján, amelyet heti háromszor szállítottak ki számukra. A visszajelzések alapján, van olyan idős is, aki a három menüt egész hétre be tudta osztani.
Az idősek meleg ebédje és az ételek elkészítésében segédkező fogyatékkal élő kollégáink munkahelye került most veszélybe, mert az állam tovább nem kívánja folyósítani ezt az összeget.

18 lejből sikerült összeállítani a kétfogásos napi meleg ebédet.

Felajánlásával támogathatja a gondozásunkban lévő idős személyek ebédjét:

  • 90 lej elegendő 5 napi meleg ebédre,
  • 180 lej elegendő 10 napi meleg ebédre,
  • 270 lej elegendő 15 napi meleg ebédre,
  • 360 lej elegendő 20 napi meleg ebédre.

Ha bankszámlájáról szeretne támogatni, akkor az utalást ugyanezekre a bankszámlaszámainkra kérjük utalni a “Masa calda” megjegyzéssel:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

 

Köszönjük!

Útmutató a bankkártyás online adományozásra, amelyet itt, jobboldalt lehet megtenni.:
– miután választott, hogy lejben (RON) vagy euróban (EUR) szeretne adományozni, kiválaszthatja az előre meghatározott vagy tetszés szerinti más összeget is. A nevének és az emailcímének megadása után választhat, hogy NYILVÁNOS vagy NÉVTELEN kíván maradni a továbbiakban (lásd az eddigi adományozók listáját >>>);
– a TOVÁBB gomb a Transilvania Bank kifizetési felületére fog vezetni, ahol a bankkártya adatait megadva biztonságosan befejezheti az adományozást. A bank pontosan annyi pénzt fog levenni kártyájáról, mint amennyit szándékában állt adományozni, nincs kezelési költség;
– adatait mind szervezetünk, mind a bank bizalmasan kezeli, nem szolgáltatja ki.

 

 

 

2023. április 1.

 

Adományozni kívánt összeg

Elérhetőségi adatok

Láthatóság