Gyermekek fejlesztése

Speciális nevelési igényű gyerekek fejlesztésében és az érintett családok támogatásában hiánypótló szerepet töltünk be. Több központunkban egyéni fejlesztésben részesülnek az értelmileg és/vagy mozgásban akadályozott, fejlődési rendellenességek kialakulásában veszélyeztetett, Down-szindrómás, autizmussal, illetve különböző idegrendszeri sérültséggel élő gyerekek. Szakszerű hozzáértéssel segíteni tudunk a gyerekeken, hogy javuljon az életminőségük és a lehetőségeikből a maximumot hozzák ki!

90 lej a költsége egy óra fejlesztőfoglalkozásnak.

A fejlesztőfoglalkozások költségeinek 40%-át állami források lehívásával, további 35%-át külföldi pályázatokkal fedezzük, az utolsó negyedrész biztosítása azonban nehéz, különösen azon családok esetében, akik nem tudják ezt önköltségként, hozzájárulásként befizetni.

Bármekkora összeg felajánlásával támogathatja a speciális nevelési igényű gyerekek fejlesztését.

Ha bankszámlájáról szeretne támogatni, akkor az utalást ugyanezekre a bankszámlaszámainkra kérjük utalni a “Dezvoltare copii” megjegyzéssel:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

Köszönjük!

Útmutató a bankkártyás online adományozásra, amelyet itt, jobboldalt lehet megtenni.:
– miután választott, hogy lejben (RON) vagy euróban (EUR) szeretne adományozni, kiválaszthatja az előre meghatározott vagy tetszés szerinti más összeget is. A nevének és az emailcímének megadása után választhat, hogy NYILVÁNOS vagy NÉVTELEN kíván maradni a továbbiakban (lásd az eddigi adományozók listáját >>>);
– a TOVÁBB gomb a Transilvania Bank kifizetési felületére fog vezetni, ahol a bankkártya adatait megadva biztonságosan befejezheti az adományozást. A bank pontosan annyi pénzt fog levenni kártyájáról, mint amennyit szándékában állt adományozni, nincs kezelési költség;
– adatait mind szervezetünk, mind a bank bizalmasan kezeli, nem szolgáltatja ki.

2022. április 24.

 

Adományozni kívánt összeg

Elérhetőségi adatok

Láthatóság