Az ukrajnai háború áldozatainak

Lélekben, gondolatban és tettekben az ukrajnai háború áldozatai mellett és azok mellett állunk, akik ebben a rendkívüli nehéz időszakban komoly erőfeszítéseket tesznek a bajbajutott lakosság megsegítéséért. Naponta többezren, elsősorban nők és gyerekek, lépik át az országhatárt, biztonságos helyet keresve maguk és szeretteik számára. Egyelőre a határmenti civilek és szervezeteik, a megfelelő létszámban jelenlévő önkéntesekkel együtt el tudják látni a menekülteket mind élelemmel és az egyéb szükséges kellékekkel, mind szállással. Úgy látjuk, hogy a leghatékonyabb segítség, amelyet hosszabb távon is fel tudunk használni az a pénzadomány.
Kérjük, adományozzon alább!

Az itt kezdeményezett gyűjtés összegét a Kárpátaljai Szent Márton Karitásznak fogjuk eljuttatni, rajtuk keresztül támogatjuk az ottmaradottakat, a belső menekülteket, jó esetben minél hamarabb a békés talpraállást.

Ne hagyja jövedelemadójának 3,5%-át se az államnak, azt is felajánlhatja a háború áldozatainak, mert mi eljuttatjuk azt is a kárpátaljaiknak! Töltse ki itt online >>>

Ha bankszámlájáról szeretne támogatni, akkor az utalást ugyanezekre a bankszámlaszámainkra kérjük utalni:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

Köszönjük!

Útmutató a bankkártyás online adományozásra, amelyet itt lehet megtenni:
– miután választott, hogy lejben (RON) vagy euróban (EUR) szeretne adományozni, kiválaszthatja az előre meghatározott vagy tetszés szerinti más összeget is. A nevének és az emailcímének megadása után választhat, hogy NYILVÁNOS vagy NÉVTELEN kíván maradni a továbbiakban (lásd az eddigi adományozók listáját >>>);
– a TOVÁBB gomb a Transilvania Bank kifizetési felületére fog vezetni, ahol a bankkártya adatait megadva biztonságosan befejezheti az adományozást. A bank pontosan annyi pénzt fog levenni kártyájáról, mint amennyit szándékában állt adományozni, nincs kezelési költség;
– adatait mind szervezetünk, mind a bank bizalmasan kezeli, nem szolgáltatja ki.

2022. február 28.

Adományozni kívánt összeg