A Superar Kórusnak

A Gyulafehérvári Caritas Superar Kórusát több mint 200 vidám kisgyerek alkotja, akik Csejden, Marosszentgyörgyön, Etéden, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Zetelakán, Ozsdolán és Sepsiszentgyörgyön járnak rendszeresen a kóruspróbákra.

A Superar kórusok minden településen önállóan működnek tíz szocio-muzikális módszertanban jártas pedagógus vezetésével. A játékos próbák, dinamikus fellépések, közös koncertek és táborok által a gyerekek megtapasztalják, hogy ők egy olyan közösség megbecsült tagjai, amellyel nem csupán énekelni, hanem másoknak örömet szerezni is nagy élmény.

Mi hisszük és tapasztaljuk, hogy a zene képes a pozitív társadalmi változások előmozdítására.
Adományozzon a Superar program részére, támogassa ön is a változást.

Ha bankszámlájáról szeretne támogatni, akkor az utalást ugyanezekre a bankszámlaszámainkra kérjük utalni a “Superar” megjegyzéssel:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

Köszönjük!

Útmutató a bankkártyás online adományozásra, amelyet itt, jobboldalt lehet megtenni.:
– miután választott, hogy lejben (RON) vagy euróban (EUR) szeretne adományozni, kiválaszthatja az előre meghatározott vagy tetszés szerinti más összeget is. A nevének és az emailcímének megadása után választhat, hogy NYILVÁNOS vagy NÉVTELEN kíván maradni a továbbiakban (lásd az eddigi adományozók listáját >>>);
– a TOVÁBB gomb a Transilvania Bank kifizetési felületére fog vezetni, ahol a bankkártya adatait megadva biztonságosan befejezheti az adományozást. A bank pontosan annyi pénzt fog levenni kártyájáról, mint amennyit szándékában állt adományozni, nincs kezelési költség;

 

2022. április 20.

 

Adományozni kívánt összeg

Elérhetőségi adatok

Láthatóság