Szolgáltatások

A saját magunk mozgásának megtapasztalása és érzékelése, a mindennapi tevékenységeink során végzett mozgások minőségének javítása.

A program célja egészségügyi alapápolás és szociális gondozás biztosítása.

Biztonságos öregkor biztosítása azok számára, akik egyedül nem képesek megküzdeni az idős kor terheivel.

A gyermekek és fiatalok felkarolásával foglalkozó programjainkba családban élő, illetve családi környezet hiányában élő gyermekekkel egyaránt foglalkozunk.

Cél a fogyatékkal élő személyek és családjaik életének teljesebbé tétele.

Programunk lehetőséget nyújt a függőség kialakulásának megelőzésére, illetve a szenvedélybetegek és hozzátartozóik gyógyulására.

Célunk a vidéken élő, hagyományos életformához kötődő lakosság életminőségének javítása.

Jelenleg 450 személy önkénteskedik aktívan, többek között a kórházban fekvő gyerekek, otthon élő idősek és betegek mellett.

Kinek? Mentoraink olyan 12–35 év közötti fiataloknak nyújtanak útbaigazítást, akik tanácstalanok a továbbtanulás, a képességeiknek leginkább megfelelő iskola-, továbbképző-, egyetem-, pálya- és szakmaválasztás terén. Cél: Minél hosszabb ideig minőségi oktatáshoz juttatni a fiatal felnőtteket nemzetiségi és szociális hovatartozásuktól függetlenül, valamint megkönnyíteni elhelyezkedésüket a munkaerőpiacon. Szolgáltatások: – a motiváció megtalálása és fenntartása; – adottságok feltárása; –…

Otthoni beteggondozás és vidékfejlesztés területein szervezett képzések a szakszerű munkavégzés biztosítása érdekében.

Otthont nyújtunk képzéseknek, konferenciáknak, lelkigyakorlatoknak, közösségi és családi programoknak.

Az eladott termékekből befolyt összegekkel segítjük a nélkülözőket és a rászorulókat.