Fotópályázat: Sokszínű Marosszentgyörgy

A Gyulafehérvári Caritas Hand in Hand programja fotópályázatot hirdet Sokszínű Marosszentgyörgy címmel.

A pályázat célja, hogy fényképek segítségével mutassa be a település szépségét, az együtt élő etnikumoknak köszönhető kulturális gazdagságot, helyi értékeket. Azt reméljük, hogy a pályázatra beérkező fényképeken keresztül a helybéliek számára is egy új megvilágításba kerül otthonuk, a térséget nem ismerőknek pedig felkelti érdeklődését a település sokszínűsége. Célunk ugyanakkor az is, hogy a fényképezés iránt elkötelezett személyek a nagyközönség előtt is bemutathassák alkotásaikat.

Az alkotásokat két témakörben várjuk:
• Szentgyörgynapi pillanatok,
• Marosszentgyörgy kulturális sokszínűsége.

Egy pályázó témakörönként legfeljebb 5 fényképpel pályázhat. A képeket az elektronikus formában a kitöltött jelentkezési lappal a [email protected] címre kérjük elküldeni június 17-ig.


feltételek:
A képeket .jpg/.jpeg, legkevesebb 2592×1955 pixel (5 megapixel) méretben kell lementeni. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik egy harmadik személy jogait. Ezen feltételeknek nem megfelelő munkákat nem fogadjuk és automatikusan kizárjuk versenyünkből.

Amennyiben a pályázatra beérkező alkotás szerzői jogokat, vagy személyes jogokat sért, azért a felelősség a pályázót terheli.

A pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a szervezők alkotásait a pályázattal és az ehhez szorosan kapcsolódó népszerűsítő anyagokhoz, közleményekhez felhasználja. A pályázó nevének és az alkotás címének feltüntetésével a szervezők kiállíthatják a beérkezett alkotásokat. Az alkotások készítői engedélyezik, hogy nevük feltüntetésével a kiválasztott fotókat a Gyulafehérvári Caritas ingyenes kiadványaiban, az éves beszámolóiban, illetve egy Marosszentgyörgy sokszínűségét bemutató fotóalbumban publikálja.

fotopalyazat_jelentkezesilap

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014,
în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.or)

a fotópályázat további támogatói:

 

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului;