Gyerekheti rendezvénysorozat a Cseperedőben

Jókedv, gyerekmosoly, együttjátszás jellemezte az idei gyerekheti rendezvénysorozatot, amelyet május 30 – június 2. között szerveztünk meg Maros és Hargita megye több településén.

Ezen a héten minden nap lehetőség volt bekapcsolódni a Korai Nevelő és Fejlesztőközpont Cseperedő programja által kínált eseményekbe, melyeknek célja a gyerek  játékában, felszabadultságában, önfeledtségében való ünneplés volt.

Jó volt együtt lenni a közös ének-mondókázásban, kipróbálni a közös barkácsolást, amely alatt színes és finom papírfagyik készültek, a legkisebbekkel virágszirmokra kéz- és láblenyomatot örökítettünk meg. Aki már elfáradt a sok élmény után, megmártózott és játszott a labdatengerben. Búcsúzásképp megreptettük a lufival tele szirmocskát és mindenki egy lufival és a barkácsolt kincsével tért haza.

A gyerekeinkkel együtt lenni mindig ünnep, de időnként jó a szülőnek is megállni és ezt tudatosítani magában. Hiszen az ők örömük, a mi örömünk, és ezek a pici gyerekkori évek, gyerekkori örömök egy életen át kísérni fogják útjaikon.

Köszönjük, hogy együtt ünnepeltétek velünk a gyermekek napját!

A gyerekheti rendezvényt a FOMCO támogatta.
További fényképek a rendezvényről itt érhetők el.