Gyergyószentmiklósi kezdeményezés a magyarországi árvízkárosultakért

A gyergyószentmiklósi polgármesteri hivatal csatlakozik a Gyulafehérvári Caritas akciójához a magyarországi árvízkárosultak megsegítésére

Július 3-án, szombaton reggel 9 órától megnyíltak az adakozó pontok a város forgalmasabb üzleteiben: a Sláger Centerben, a Penny Marketben és a Fenyő Áruházban. A kihelyezett urnákba várják minden jószándékú ember adományát az árvízsújtott települések megsegítésére. Az adakozók névsorát a helyszínen nyilvántartásba veszik.
Július 4-én, vasárnap este 7 órától a Művelődési Ház színháztermében jótékonysági koncertre kerül sor. Fellépnek a LariDante, Steam, No Sugar, Ringtone, Inocsenyka zenekarok, valamint a gyergyói dobosok. A zenekarok a fellépést ingyen vállalták. A koncertre a belépő 10 lejbe kerül. A koncert teljes bevételét a magyarországi árvízkárosultak megsegítésére fordítják a szervezők.
 
Aki érezhető módon szeretné kifejezni szolidaritását az árvízkárosultakkal, a fent említett gyűjtéseken kívül is adakozhat, az adományokat be lehet vinni személyesen a helyi plébániákra vagy a Caritas képviseleteihez, valamint befizethetik a Gyulafehérvári Caritasnak erre a célra nyitott bankszámlájára: RO46 RNCB 0003 0015
6949 0006, Banca Comerciala Romana (Számlatulajdonos: Caritas Alba Iulia. Cím: Str. Pacii nr. 3, Alba Iulia. Adóazonosító szám: 4562770).