Hálás vagyok értetek!

A hála szó ami mindannyiunk szívében megragad egy kicsit így év vége fele. Hála van az én szívemben is, hogy önkéntes gálát szervezhettünk, mivel önkénteskedni a legjobb dolog, önkéntes munkáért köszönetet mondani pedig a gála a legjobb alkalom.

A járvány sok mindent átalakított az elmúlt években a Caritas életében, és az önkéntesek életében is. Nagyon készültünk arra, hogy év végén fizikailag is találkozhatunk, láthatunk sok új arcot, akik az év folyamán csatlakoztak önkéntes közösségünkhöz és személyesen köszönhetjük meg a fáradhatatlanságukat, a lelkesedésüket és az éves munkájukat. Sajnos a korlátozások nem tették ezt lehetővé, így egy online platformon szerveztük meg idén az önkéntes gálát.

Igaz, hogy össze sem lehet hasonlítani a fizikailag megszervezett eseménnyel, viszont így is hála van a szívemben, mert együtt lehettünk, láthattuk egymás mosolyát a képernyőn keresztül is. Felemelő érzés volt homokrajzot látni az önkéntes munkáról, melegség költözött a lelkünkbe, mikor szebbnél-szebb dalok csendültek fel a Fundamentum zenekar előadásában és igencsak nosztalgikus hangulatba nézhettünk végig néhány, az év során készült fényképet.

A gála végén egy kisfilm is bemutatásra került, amely az önkéntesek legjobb pillanatait foglalja össze, ezzel is népszerűsítve az önzetlen önkéntes munkát és felhívva a fiatalok figyelmét, hogy önkéntesre mindig szükség van.

A rendezvény nem valósulhatott volna meg a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság, a Bethlen Gábort Alap és a Communitas Alapítvány támogatása nélkül. Hálás köszönet érte!

Gáspár-Sali Szilvia
önkéntes koordinátor