Álláshirdetések

KÖNYVVITELI ÉS PÉNZÜGYI FELELŐS

Keresünk egy gazdasági végzettséggel rendelkező személyt, aki jártas a projektek világában, akinek strukturált és logikus a gondolkodása, aki civil szféránál szeretne dolgozni, és akiben van empátia és szociális érzékenység is.

KÖZPONTVEZETŐ

Csíkszék

Egy olyan központvezető munkatársat toborzunk, aki elhivatottságot érez magában a fogyatékkal élő személyek iránt, és munkájával segíteni szeretné az életüket, megkönnyíteni a mindennapjaikat. Fontos, hogy végzettséged a segítő szakma területéről legyen, hogy jó szervezői- és kommunikációs képességekkel rendelkezzél, valamint, hogy problémamegoldó, kreatív, rugalmas legyen a személyiséged.

SZOCIÁLIS MUNKÁS

Marosszék

Egy jó szociális munkás sokat tehet azért, hogy a hátrányos helyzetben lévő személyek helyzete élhetőbb legyen. Ehhez viszont az kell, hogy legyen meg benne a kellő kitartás, bátorság, a tenni akarás, a szakmaiság és néha a makacsság, az azért se adom fel és az újra és újra, és ha kell újra megpróbálom hozzáállás. Téged keresünk, amennyiben te is így gondolod, és nem csak egy irodai szociális munkás akarsz lenni.

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKÁPOLÓ

Marosszék

Egészségügyi szakápolót alkalmazunk a búzásbesenyői idősek otthonába. Fontos, hogy rendelkezzél egészségügyi szakápolói és szabadgyakorlási engedéllyel, de ugyanolyan fontos, hogy szeretetteljes, türelmes személy legyél, aki könnyen megkapja a közös hangot az idősekkel.

IDŐSGONDOZÓ

Marosszék

Idősgondozót toborzunk a búzásbesenyői idősek otthonába. Nem fontos a tapasztalat, sokkal fontosabb, hogy szeress idősekkel dolgozni, hogy ne jelentsen gondot számodra az ápolásuk, hogy kedves, türelmes és megbízható személy legyél.

ADOMÁNYSZERVEZŐ SZAKEMBER

Jó kapcsolatteremtő képességekkel megáldott, kezdeményezőkész embert keresünk, aki segít nekünk adományszervező stratégiák kidolgozásában, megvalósításában és a forrásteremtésben is. Románia legnagyobb szociális civil szervezete vagyunk a pénzszerzés mégis mindennapi kihívás számunkra. Ebben kellene nekünk segítség, és egy elhivatott munkatárs.

SZOCIÁLIS MUNKÁS

Marosszék

Legyél az otthoni gondozásra szoruló idős személyek szociális munkása. Fontos, hogy legyen felsőfokú végzettséged, de nem muszáj, hogy legyen munkatapasztalatod. Sokkal fontosabb a személyiséged, és hogy munkádat felelősségteljesen, örömmel végezd.