Álláshirdetések

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKÁPOLÓ

Csíkszék

Élnek közöttünk olyanok, akik betegségükből vagy korukból adódóan nem tudnak felkelni az ágyból, és emiatt évek óta nem hagyták el az otthonukat. Ők azok, akik várják, hogy valaki bekopogjon hozzájuk, hogy a segítségükre legyen, hogy jobbítson az életminőségükön. Legyél TE, akit várnak, és aki segít rajtuk. Jelentkezz, amennyiben van szakápolói végzettséged és Csíkszereda környékén laksz.

PROJEKTEK PÉNZÜGYI FELELŐSE

Marosszék

Keresünk egy olyan személyt, aki gazdasági végzettséggel rendelkezik, jártas a projektek világában, akinek strukturált és logikus a gondolkodása, aki civil szférában szeretne dolgozni, és akiben van empátia és szociális érzékenység is.

SZAKÁCS

Marosszék

SZAKÁCSOT toborzunk a búzásbesenyői idősek otthonába. Várunk közénk, hogy lásd el az otthont finom, egészséges ételekkel. Te ilyen formában járulhatsz hozzá, hogy az idősek jól érezzék magunkat nálunk, és hogy emlékeztesd őket az otthoni ízekre, családias légkörre.

IDŐSGONDOZÓ

Marosszék

IDŐSGONDOZÓ munkatársat keresünk a búzásbesenyői idős otthonunkba. Nem gond, ha még nincs idősgondozói okleveled, sokkal fontosabb számunkra, hogy örömmel dolgozz idősek között, hogy gondozásuk ne jelentsen problémát számodra, hogy legyél nyitott, barátságos, kedves, felelősségteljes, és hogy könnyen találd meg velük a hangot.

RÉGIÓS KÉPVISELŐ

Udvarhelyszék

Régiós képviselet, kapcsolattartás, menedzselés, fejlesztési folyamatok kigondolása, forrásteremtés koordinációja lenne többek között a feladatot régiós képviselőként, Székelyudvarhelyen. Amennyiben úgy érzed, hogy neked való munka, lenne kedved hozzá, és érzed magadban a potenciált is, akkor jelentkezz, és képviselj te minket a régióban.

SZOCIÁLPEDAGÓGUS

Udvarhelyszék

Keresünk egy szakmájában elhivatott, gyerekszerető, szociálisan érzékeny személyt, aki nem iskolai rendszerben szeretne dolgozni, hanem egy civil szervezetnél.