Intenzív hat hetes német nyelvtanfolyam és pályaorientációs foglalkozások

The Find your way to the world of work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Elmúltál már 18?
Dolgoznál egy számodra megfelelő szakmában?
Szeretnél idegen nyelvet tanulni, mert úgy érzed, hogy segítene a munka világában?
Érdekelne, hogy milyen munkához van a legnagyobb rátermettséged?

Nos, akkor ez a lehetőség neked szól!

A Gyulafehérvári Caritas, együttműködésben a Caritas Vidékfejlesztéssel, intenzív hat hetes német nyelvtanfolyamot és pályaorientációs foglalkozásokat indít az Iránytű a munka világába című projekt keretében.

Mikor: szeptember 13-tól október 22-ig

Hol: Gyergyószentmiklós, Szent Benedek Tanulmányi Központ (Csiky-kert)

Program: hétfőtől csütörtökig 9-15 között német nyelvtanfolyam. Játékos, beszélgetésre épített tanulásra számíthatsz, hogy a nyelvtanulás legyen élvezetes és könnyű.

Kedden és csütörtökön mentorok fognak segíteni eligazodni a pályaválasztásban, csoportos és egyéni beszélgetések, foglalkozások keretében.

Péntekenként pályaorientáció: ismerkedés a szakács, pincér, hentes, pék, kőműves, ács mesterségekkel, beszélgetés szakemberekkel a munkájukról; emellett betekintés a sajtkészítés, kertészet, gyógynövénytermesztés, gyümölcsészet rejtelmeibe.

Részvételi feltételek:

A képzés értéke 1 800 RON, viszont részvételi díja ingyenes, mivel az Iránytű a munka világába projekt keretéből fedezzük.

Hozzájárulás a képzéshez:
A képzéshez te is hozzá kell járulj hetente 100 lejjel, azaz összesen 600 lejjel, mely a napi melegebédet fedezi.

Jelentkezés szeptember 8-ig: érdeklődni Garai Leventénél a 0728 524 611-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen lehet, illetve személyesen a Caritas irodákban (Gyergyószentmiklóson: Márton Áron utca 22., Székelyudvarhelyen: Kossuth utca 18., Marosvásárhelyen: Mărăști utca 36.).

Személyesen kell jelentkezned, és a helyedet a képzésre 100 RON előleggel tudod biztosítani, melyet a képzés végén, az utolsó héten, az ebédre való befizetéssel fogod kiváltani.

A képzés ideje alatt szálláslehetőség is van, ha nem a gyergyói medencében laknál.

A kurzus elvégzése után – igény esetén – további segítséget nyújtunk a pályaválasztásban.

The Find Your Way to the World of Work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Implemented by:

Working together for a green, competitive and inclusive Europe