Játszóteret avattak Siménfalván

Siménfalván közel egy éve dolgoznak közösségfejlesztő munkatársaink azért, hogy a helyi közösséget támogassák, facilitálják. A falu egyik hiányossága volt, hogy a gyerekek számára nem létezett olyan külső tér/terület, ahol közösen játszhatnak, szocializálódhatnak, és nem utolsó sorban mozgásigényüket biztonságos és egészséges környezetben elégíthetik ki. 

A játszótér megvalósulásában több helyi intézmény és vállalkozás segítkezett, ugyanakkor aktív részt vettek a munkálatokban a település lakói, a gyerekek szülei is. Volt aki alapanyagokkal, volt aki szakemberek biztosításával, volt aki idejével és kétkezi munkájával támogatta az akciót. 

A közel két hónapos munka eredményét szeptember 15-én mutatták be, ahova az óvodás és kisiskolás gyerekek is ellátogattak és rövid időn belül birtokba is vették a játszóteret. A legnagyobb sikernek a csúszda és a mesefigurákkal körbefestett kuckó örvendett, de természetesen a hinták, a lipinkák és a homokozó sem maradtak üresen. 

A rendezvényen készült képeket az alábbi linken tekinthetik meg: Galéria

Köszönjük mindazoknak, akik bármilyen módon részt vettek a játszótér megvalósításában!

Köszönjük nekik:

Barabás Lilla, Biró Réka, Figur Mátyás, Forgács Csaba, Forgács Sándor, Gábor Gyöngyi, Gábor Levente, Gyerkó Csaba, Gyerkó Éva, Györfi Enikő, György János, Illés Zsolt, Ilonka Róbert, Ilonka Viola, Joó László, Kalányos Dénes, Kozák Petre Mihály, Lakatos Erzsébet Ilona, Lakatos Ida Enikő, Molnos Margit, Péter Levente, Péter Sándor, Ráduly Domokos, Ráduly Gyula, Szász Lajos, Szász Miklós, Szengyörgyi Tünde, Tamás László, Zakariás Demeter Klára, Zakariás Klára.