Jó csapat – jó hangulat

A gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Öregotthonban együtt ünnepelték a betegek világnapját és a farsangi bált a marosvásárhelyi Teréz Anya Nappali Foglalkoztató Központ tagjaival

A vidámság, a nevetés életünk elengedhetetlen része, nélkülük szegényes lenne minden egyes napunk. Annak, aki jókedvvel fog hozzá a teendőihez, minden jobban sikerül, sőt még a problémák is kisebbnek tűnnek.
A házigazdák az alkalmazottakkal együtt lelkesen készültek műsorral és finom fánkkal az ünnepre és a vendégek fogadására.
A február 8-i találkozás során ízelítőt kaptunk egymás munkájából, ki-ki bemutatta tevékenységét, a betanult szerepeket, együtt énekeltünk, táncoltunk, és örvendeztünk a tombolán nyert ajándékoknak. A fődíjat Bakó Ibolya, otthonunk egyik lakója nyerte. Közös imával, jó hangulatban búcsúztattuk a farsangot. A jelenlévőket oklevéllel jutalmaztuk. Az idősek által készített ajándéktárgyakkal egymásnak szereztünk örömet.
Életünk színtere a kapcsolatokon alapszik, ezért elengedhetetlen, hogy olyan kapcsolataink legyenek, ahol az élet örömteli. Az embertársaink elfogadása, biztatása, bátorítása építő jellegű, és ezt mi ismét megtapasztalhattuk. Kapcsolataink, napjaink olyanná válnak, amilyenné formáljuk. (Kiss Gabriella)