Jót tenni úgy, hogy egy lejbe sem kerül

Kampányt indított a Gyulafehérvári Caritas szovátai munkaközössége a térség lakói körében, hogy felhívja a sóvidékiek figyelmét a segítségnyújtás egy kevésbé elterjedt formájára.

A szervezet alkalmazottai és önkéntesei az Elixon Impex KFT bejáratánál felállított standnál ajánlják fel a lehetőséget „Hogy együtt segíthessünk Az elfelejtett idősekért…  A szegény gyerekekért… A kirekesztett fogyatékkal élőkért… Közösségeinkért…”. Bernadett, Eszter, Reni, Sára és István segítségével az arra járók kitölthetik azon ívet, mely segítségével jövedelemadójuk két-százalékát felajánlhatják a Gyulafehérvári Caritas helyi ellátottainak.

Az űrlap letölthető (innen), kitöltés után pedig nagy örömmel fogadjuk őket a Caritas irodákban (Szovátán, Fő út 86. szám) vagy leadható az adóhivatalokban is. Határideje 2014. május 25.-e, ha valaki eddig az időpontig nem ajánlja fel jövedelemadója 2%-át, akkor az a pénz az államnál marad, és már nem rendelkezhet vele.

A szovátai akcióról további információkkal Szabó Attila szolgálhat a 0734.888.420-as telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

A kampányt támogatja az Elixon Impex KFT, médiapartnerünk a Sóvidék Regionális Televízió.

(Szabó Attila)