Kattints rá Nagyi!

A terembe lépve egy érdekes látvány tárul elém: vidáman kacarászó ősz hajú nénikék, bácsikák izgalommal várják az első találkozást a digitális technikával.

Immár sokadik alkalommal fogadom új lelkes „diákjaimat” a kezdő számítógépes tanfolyamra, ami valójában abból áll, hogy az idős, olykor magányos személyekkel egy közös utazásra indulunk a számítógép világába. Elsajátítjuk azokat az alapismereteket, melyek segítségével a nagymamák és nagypapák kapcsolatot teremthetnek távol élő rokonaikkal, gyerekeikkel, unokáikkal vagy éppen új barátokra tehetnek szert. Hatalmas felfedezés számukra, mikor megtapasztalhatják, hogy szinte másodpercek alatt cseveghetnek, képeslapot küldhetnek, levelezhetnek szeretteikkel, anélkül, hogy ez bármilyen anyagi kiadással járna. Mindemellett elkalandozhatunk a régi slágerek világába a videómegosztók (youtube) segítségével, új érdekes információkat gyűjthetünk be a kereső oldalakról, valamint régi ismerősökkel is felújíthatjuk a kapcsoltunkat a különböző társasági oldalakon.

Megannyi érdekes tudnivalót tartalmaz a számítógépes tanfolyamunk, amire szeretettel várunk minden kedves idős, nyugdíjas személyt, akik úgy gondolják, hogy az élet nem években mérhető, hanem csupa izgalmas tapasztalatokban – amelyek által egy új világ tárul elénk! Ideje ismerkedni és bolyongani e színes világban, amely közelebb hozza számukra nem csak a szeretteiket, hanem rengeteg információt és élményt is.

Érdeklődni lehet a : 0265-213509 , 0741-258194 telefonszámokon.
Címünk: Marosvásárhely, Marasti utca (volt Vörösmarty) 13 szám.