Kattints rá Nagyi!

Immár sokadik alkalommal fogadom új lelkes „diákjaimat” a kezdő számítógépes tanfolyamra, ami valójában abból áll, hogy az idős, nyugdíjas személyekkel egy közös utazásra indulunk a virtuális világába.

Elsajátítjuk azokat az alapismereteket, melyek segítségével az olykor egyedül élő nagymamák és nagypapák kapcsolatot teremthetnek távol élő rokonaikkal, gyerekeikkel, unokáikkal.

Hatalmas felfedezés számukra, mikor megtapasztalhatják, hogy szinte másodpercek alatt cseveghetnek, képeslapot küldhetnek, levelezhetnek szeretteikkel. Mindemellett elkalandozhatunk a régi slágerek világába a videómegosztók segítségével, új érdekes információkat gyűjthetünk be a kereső oldalakról, valamint régi ismerősökkel is felújíthatjuk a kapcsoltunkat a különböző társasági oldalakon. Ezeket és még megannyi érdekes tudnivalót tartalmaz a számítógépes tanfolyamunk, amire szeretettel várunk minden kedves idős, nyugdíjas személyt, akik úgy gondolják, hogy az élet nem években mérhető, hanem csupa izgalmas tapasztalatokban – amelyek által egy új világ tárul elénk!

Érdeklődni lehet a : 0265-213509 , 0741-258194 telefonszámokon.
Címünk: Marosvásárhely, Marasti utca (volt Vörösmarty) 13 szám.

(Kacsó Katinka)