Kezdd mosolyogva a hetet! – Superar koncert Csíkszeredában

Kezdd mosolyogva a hetet! A Gyulafehérvári Caritas Superar kórusa gondoskodott arról, hogy az előadásukon résztvevőknek ez sikerüljön is.

Hétfőn délelőtt Hargita Megye Tanácsánál izgultak fellépésük előtt a kis kórustagok, de ahogy dalra fakadtak, tovaszállt a lámpaláz. Az Elana Andrews művészeti koordinátor és a Kosztándi Ferencz Kinga által vezetett kórus gondoskodott arról, hogy a jókedv ragályos legyen a teremben. A résztvevők egy interaktív workshopon vettek részt, a fülbemászó szövegeket mindenki hamar megtanulta, és együtt énekeltek.

Egy kis pihenő után a Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához tartott a lelkes csapat, hogy az ott dolgozók is átérezzék, milyen egy Superar kórus részese lenni. Ezt a küldetést is sikeresen teljesítették, a közönség minden tagja énekelt, táncolt, az arra jelentkezők még hangszeren is játszottak. A felnőttek és gyerekek együtt örvendtek a közösen alakított produkciók után, vastapssal jutalmazták meg egymást.

Jutott elég mosoly és jókedv mindenkinek, bőven kitart a héten!

A Gyulafehérvári Caritas Superar kórusának munkatársai február közepétől tartanak kórus- és kézműves foglalkozásokat az Erőss Zsolt Arénában elszállásolt tűzkárosult gyerekek számára. Egy szocio-muzikális intervenciós programról van szó, egy kreatív kibontakozási lehetőség a gyerekek számára. A közös éneklések és zenélések mindig jó hangulatban, mosolygósan és vidáman telnek.

További fényképekért kattintson ide.

György Mária Angéla