Kézműves kiállítás Csíkszeredában

A fogyatékkal élők világnapja alkalmából adventi jótékonysági kiállításra várjuk december 5-én 10-15 óra között a csíkszeredai megyeháza oszlopterébe mindazokat, akik szeretik a szépet, a kézműves termékeket és felismerik a fogyatékkal élők által készített termékek mögött álló hatalmas igyekezetet, szeretetet.

A rendezvényről itt…

A Fogyatékkal élők jótékonysági kézműves kiállítását 11. alkalommal szervezi meg a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság partnerségben a Gyulafehérvári Caritas valamint a Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezetével. 2015-ben 23 szervezet 139 képviselője vett részt és mutatta be az általuk készített termékeket. A kiállítás jó alkalom a személyes találkozásra, amely által mi magunk, és gyerekeink egyaránt gyakorolhatjuk a fogyatékkal élőkkel szemben az elfogadást, befogadást.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 5-én, csodálják meg a színes termékek kavalkádját, támogassák adományaikkal azokat a fogyatékkal élőket, akik tiszta szívvel és határtalan lelkesedéssel készülnek minden évben!