Kommunikációs sorompók a gondozás során

A mindennapokban félreértések sorozatát élhetjük át, miután megpróbálunk magyarázkodni, hogy nem erről volt szó, nem így mondtam, rosszul értetted, beszéljük meg, és kimagyarázzuk, újraértelmezzük a félreértéseket. Mi történik a demens – Alzheimeres személyek esetében? – erről lesz szó május 29-én 17 órától a Szent Erzsébet Idősek Otthonában szervezett Alzheimer Cafén. Az eseményen dr. Kiss Gabriella Kommunikációs sorompók a gondozás során. Mit teszünk, mit tehetünk? címmel tart előadást, a kerekasztal-beszélgetések résztvevője lesz Gerőffy Mária, Koós Angéla, Mihálydeák Mária, moderátora pedig Baricz Éva mentálhigiénés szakember, Márton Erzsébet szociális munkás, Szabó Gabriella egészségügyi főasszisztens, Sebestyén Lázár egészségügyi asszisztens. A mindenki számára nyitott és ingyenes rendezvény szervezője a Gyulafehérvári Caritas Gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Idősek Otthona és a Caritas Felnőttoktatási Központ, partnere a Gyergyói Szemle Egyesület.