Konferencia: Együtt a fogyatékkal élőkért

A Gyulafehérvári Caritas Szociális és Tanácsadó Szolgálata a Fogyatékkal Élőknek 5. alkalommal szervezi meg az Együtt a fogyatékkal élőkért című konferenciáját

Az idei konferencia témája: Esély-szabadság-életminőség a fogyatékkal élők mindennapjaiban
Időpont: 2011. szeptember 23-24.
Helyszín: Hotel Salvator, Csíksomlyó
Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a szeptember 23-24-én, Csíksomlyón tartandó Együtt a fogyatékkal élőkért elnevezésű V. konferenciánkat. Idei konferenciánk számunkra azért is jelentős esemény, mivel Kálmán Zsófia, a szakmai körökben nagy elismerésnek örvendő Bánatkő c. könyv szerzője lesz körünkben, illetve más, magyar nyelvterületen sikeres szakemberek is. Az Esély-szabadság-életminőség témakört érintő, hasznos előadásokat, műhelymunkákat hallhatunk pl. kommunkikáció, esélyegyenlőség, autonómia, idősödés témában.
 
A konferencia részvételi díja a teljes programra 50 lej, egy napra 30 lej, amit a regisztrációkor kell kifizetni. Ez az összeg hozzájárulás az étkezések, kávészünetek és egy információs mappa költségeihez. Az étkezést nem igénylők számára a részvételi díj: 15 lej.
Részvételi szándékukat jelezzék legkésőbb 2011. szeptember 19-ig a  +40-751-140067 vagy +400735-735161 telefonszámon, vagy a jelentkezési lap kitöltésével a [email protected] vagy [email protected] e-mail címen.
 
Itt tölthető le a részletes program és ajelentkezési lap.
Szeretettel várjuk!