Könyvbemutató – Egy szenvedélyfüggő sportoló szabadulása

A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programja könyvbemutatóval egybekötött kötetlen beszélgetést szervez 2016. július 22-én, Csíkszeredában. Az eseményen Gombola András Nem hagyhatom kint Istent című életrajzi kötete kerül bemutatásra.

Helyszín: Szent Imre Ifjúsági Központ (Petőfi Sándor utca, 39. szám)
Időpont: 18 óra

A történet a szenvedélyfüggőségek mámorában úszkáló hazai sztársportoló, egykori vívóbajnok életét mutatja be, aki tabuk nélkül beszél a függőségek okozta féktelen kicsapongásairól, azok mélységeiről, következményeiről, kiégéseiről.
Egyszerű, cenzúrázott módban megírt könyve mindenki számára érthető és keresztény embereket sem megbotránkoztató módban beszél életéről, múltjáról és jelenéről.
A könyv maga a változásról szól, a szerző rengeteg története teszi színessé és egyedivé mondanivalóját.

A szerző ajánlója:

„Az egész életem egy hullámvasút volt. Talán a jelenem, a józanságom, ami lassan öt éve tart, felfelé szárnyaló. A múltamban voltam nagyon fent és nagyon mélyen, sztár voltam, majd alkoholistává váltam, amibe majdnem belehaltam.
Nekem megadatott az, hogy 15 hónapot terápiázhattam a Bonus Pastor drogterápiás otthonában, ami gyökeresen megváltoztatta életem. Ma a jelenemben szakosztályvezető, vívóedző és józan vagyok, emellett 120 gyermeket tanítok vívni.

Miért adtam ki az életem ilyen nyíltan? Egyszerű a válaszom: ha az én történetem, a változásom folyamata segítség lehet azoknak, akik még mindig valamilyen rabságban, függőségben szenvednek, akkor nekem ezt vállalnom kell emelt fővel.
Szeretem a józan életem, szeretem a fiatal felnőtteket és gyermekeket, ezért szükséges erről tabuk nélkül beszélgeti. A történet igaz és olyan világba enged betekintést, amit talán nem is ismersz, vagy nagyon is benne vagy.”

A kötet a Luther Kiadó gondozásában jelent meg.