Köszönjük 2%-os adófelajánlásaikat

Sikeres volt a Gyulafehérvári Caritas tavalyi 2%-os kampánya a Caritas otthoni gondozói szolgálatának bővítésére. A kampány eredménye…

A Gyulafehérvári Caritas és kirendeltségei 2% a méltóságteljes életért! Caritas otthoni beteggondozás mottóval indított 2006-ban kampányt a Caritas otthoni gondozói szolgálatának bővítésére.

Az Erdély öt megyéjében zajlott 2%-os adófelajánlási kampány során 2007. február 21-ig összesen 34.286,5 új lej (342.865.000 régi lej) gyűlt össze a beteg, idős emberek javára.

A befolyt összegből mintegy 1000 ember otthoni gondozásának 3-4 havi költségeit fedezzük a 2007-es évben. A Caritas programjai révén a folytonosságra és a megbízhatóságra épít. Kulcsfontosságú, hogy a szolgáltatásait folyamatosan biztosítja. Így a 2%-os kampányból befolyt összeg mellé helyi, megyei és országos állami támogatásokat, valamint különböző pályázati pénzforrásokat is felsorakoztat, hogy a beteg, idős embereket az igényeik szerint ápolni tudják és ezáltal az érintettek emberhez méltó, önálló életet élhessenek. 

A Gyulafehérvári Caritas otthoni gondozói szolgálata Erdély öt megyéjében a 2006-ban összesen több mint 11.700 idős, beteg embert gondozott otthonában.

Köszönjük, hogy jövedelemadójának 2%-át
a Gyulafehérvári Caritas számára ajánlotta fel!