Közös gyermeknapi játékmaraton Csíkszeredában

A Juventutti Alapítvány és a Gyulafehérvári Caritas idén közös gyermeknapi programmal készül: több órán át tartó játékmaratonon vehetnek részt a gyerekek Csíkszeredában. Az esemény június 1-én, szerdán, 9 és 17 óra között zajlik a a Szent Imre Ifjúsági Központ épületében (Petőfi Sándor utca, 39. szám). A mókázásra  I-VIII. osztályos gyerekeket várunk.

A játékmaraton célja a több órán keresztüli folyamatos játszás által megmozgatni a gyerekeket, diákokat, közös játszás a tanárokkal, tanítokkal. Minden korosztálynak megfelelő játékokat állítunk össze (dalos-mondókás körjátékok, mozgásos játékok, ügyességi- és figyelemfejlesztő játékok), így a résztvevő diákok, pedagógusok új játékokat tanulhatnak, friss ötleteket meríthetnek, vagy már ismert játékokat eleveníthetnek fel a program során.

Az első csíkszeredai játékmaratonon öt játékmester tanítja és irányítja majd a játékokat, a résztvevők feladata csupán jól szórakozni, és részesei lenni az eseménynek.

A helyek száma korlátozott. Nagyon fontos az előzetes jelentkezés, a játékmesterek a jelentkező csoportok korosztályát figyelembe véve állítják össze majd a játékok listáját. Minden csoport egy-egy órás játékon vehet részt. Egy időben legtöbb két csoport lesz majd foglalkoztatva.

Jelentkezési határidő: május 27.  Elérhetőségek:

Balázs Brigitta – Juventutti Alapítvány
Telefonszám: 0742 049 038
e-mail cím: [email protected]

Lázár Andrea – Gyulafehérvári Caritas
e-mail cím: [email protected]

A Facebook esemény ide kattintva érhető el.