Légy az én pótnagyim!

Az én anyukám nagyon szeret engem, de sokszor nagyon sok dolga van és néha el kell menjen otthonról. Ezért hívlak téged, hogy gyere vigyázz rám, sétálj velem, játssz velem, és én majd örülök neked.

Pótnagyi programot indítunk Marosvásárhelyen is, melynek célja, hogy a programjainkban részt vevő édesanyáknak segítséget nyújtsunk gyerekfelügyeletben középkorú vagy idős önkéntesek bevonásával.
Várjuk tehát olyan aktív anyukák, nagymamák jelentkezését, akik szivesen segítenének kisgyerekes családokon, felügyelnének egészséges kisgyerekere heti egy vagy két alkalommal azok otthonában.
Az anyukákkal és gyerekeikkel való ismerkedés szervezett formában fog történni, munkatársak segítségével. A felajánlott segítés önmagában hordozza, hogy a jelentkező nem várhat el semmiféle anyagi juttatást cserébe. Az önkéntes munka végzéséhez mindvégig szakmai támaszt biztosítunk, előtte pedig felkészítőt tartunk.

Érdeklődni és jelentkezni március 19-ig lehet Bíró Ágotánál, a 0735-735.163-as telefonszámon, vagy a Caritas-székhelyen a Deus Providebit házban (Rózsák tere 61. szám).

Jelentkezési lap >>>