Légy te a változás mások életében!

Önkéntesség, interakció, fényképkiállítás — egy érzékenyítő program az önkéntesség témájában fiataloknak.

Önkéntességről szóló kiállítás. Légy te a változás mások életében! elnevezésű eseményünk arra hivatott, hogy a fiatalokat bátorítsa a közösségük életében való aktív részvételre, illetve bizonyos szociális problémák orvoslására önkéntes tevékenységük által. Fel szeretnénk kelteni a fiatalok figyelmét az önkéntes munka szépsége, sokszínűsége iránt, valamint annak a közösségre gyakorolt ​​hatására a különféle interaktív programok és egy fényképkiállítás megtekintése által.

Szeretettel várjuk baráti-, osztályközösségek és más csoportok jelentkezését október 11 — november 26. között a marosvásárhelyi Caritas Házban zajló programunkra!

A program időtartama hozzávetőlegesen 60 perc, amelynek során a résztvevőket bevezetjük az önkéntesség világába, majd a kiállított nagyméretű fényképeken keresztül bemutatjuk az önkéntesség sokféle arcát, lehetőséget teremtve a kiváltott érzések, gondolatok megbeszélésére. A program második felében egy önkéntességről szóló kvízjátékba kapcsolódhatnak be a résztvevők, és egy rövid videóból megtudhatják, hogy milyen önkéntesmunka lehetőségek vannak a Gyulafehérvári Caritasnál.

Előzetes bejelentkezés és egyéb információ miatt keressen bennünket:

Fekete Gyöngyvér Csilla
Caritas Ház — Marosvásárhely, Mărăști utca 36. szám
Telefonszám: 0735 735 163
E-mail: [email protected]

A program létrejöttét a Maros Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság, valamint a Bethlen Gábor Alap támogatta. Hálásan köszönünk!