Légy te a változás mások életében!

Önkéntesség, interakció, fényképkiállítás – egy érzékenyítő program az önkéntesség témájában fiataloknak.

Önkéntes Expo. Légy te a változás mások életében! elnevezésű eseményünk arra hivatott, hogy a fiatalokat bátorítsa a közösségük életében való aktív részvételre, illetve bizonyos szociális problémák orvoslására önkéntes tevékenységük által. Szeretnénk felkelteni a fiatalokat figyelmét az önkéntes munka szépségére, sokszínűségére, valamint a közösségre gyakorolt ​​hatására különféle interaktív programokkal és egy fényképkiállítás megtekintésével.

Szeretettel várjuk baráti-, osztályközösségek és más csoportok jelentkezését az október 11. és november 26. között, a marosvásárhelyi Caritas Házban zajló programunkra.

A program időtartama hozzávetőlegesen 60 perc, amelynek során a résztvevőket bevezetjük az önkéntesség világába, majd a kiállított nagyméretű fényképeken keresztül bemutatjuk az önkéntesség sokféle arcát, lehetőséget teremtve a kiváltott érzések, gondolatok megbeszélésére. A program második felében egy önkéntességről szóló kvízjátékba kapcsolódhatnak be a résztvevők és egy rövid videóból megtudhatják, hogy milyen önkéntesmunka lehetőségek vannak a Gyulafehérvári Caritasnál.

Előzetes bejelentkezés és egyéb információ miatt keressen bennünket:

Fekete Gyöngyvér Csilla
Caritas Ház – Marosvásárhely, Mărăști u. 36. szám
Email: gyongyver.fekete@caritas-ab.ro

A program létrejöttét a Maros Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság támogatta.