Meghívó Egészségsétára – mert az együttlét egészség

Ne lepődjön meg senki, ha nagyobbacska, vidám csapattal találkozik július 7-én, csütörtökön Gyergyószentmiklós főterén. Sőt, ne is szaladjon messzire, mert ha marad, igazi élménynek lehet a részese, megajándékozottá válhat. A részletekről sokat nem árulunk el, csak annyit, hogy ez a hagyományos Egészségséta új köntösbe bújtatva.

A tavalyi Egészségsáta a Csiky-kertbe vezetett

Sokan emlékezhetnek, hogy a járvány előtti időkben is hirdetett a Caritas Egészségsétát, a tilalmak előtt utoljára a Csiky-kertbe jöhettek ki mindazok, akik a Korai nevelő és fogyatékkal élőket támogató program gyergyószéki kedvezményezettjeivel közös élményt akartak szerezni.

Július 7-én nagyobb csinnadrattára lehet számítani, hiszen a gyergyói program munkatársai meghívták vendégségbe a székelyudvarhelyi Szent Anna nappali foglalkoztató központ és a csíkszeredai Szent Ágoston nappali foglalkoztató központ fiataljait, így népes sereg vonul végig a városon a Márton Áron szociális központtól indulva a Városi könyvtárig, ahol zártkörű együttlétre kerül majd sor.

Aki tehát csütörtökön 10,30 és 11,30 között Gyergyószentmiklóson jár a központ környéken, rácsodálkozhat a sokszínűségre, bekapcsolódhat az egészségsétába és a város központi parkjába tervezett együttlétbe. A többi részlet legyen titok.

Mi hisszük, hogy élmény lesz az együttlét, és az együttlét egészség.