MOL Románia támogatta projekt

A MOL Románia és a Gyulafehérvári Caritas közötti szoros együttműködésnek köszönhetően több projekt valósult meg közösen az utóbbi években. Sikerült nehéz sorban élő emberek lakhatási körülményein javítani, egyéni mozgáskompetencia fejlesztések valósultak meg olyan személyek számára, akik betegségük miatt képtelenek otthonukból kimozdulni, vagy nincs lehetőségük ezeket a szolgáltatásokat megfizetni, fogyatékkal élő kiskorúak és családjaik részesültek segítségben, valamint a Szent Lukács központban fekvő páciensek ápolási költségeinek kiegészítéseként is volt segítség a projekt.

A MOL Románia idén támogatja a Gyulafehérvári Caritas által végzett otthoni beteggondozói és egyéb jellegű szociális tevékenységet, amelynek célja a beteg, hátrányos helyzetben élő idős személyek számára nyújtott orvosi és szociális szolgáltatások biztosítása. A Gyulafehérvári Caritas a MOL Romániával együttműködve ezeknek a beteg embereknek és családjaiknak a támogatására összpontosít. Vannak olyan betegek, akiket évek óta a szervezet ápolói gondoznak, ők pontosan tudják és várják a napot és az órát amikor az ápoló megérkezik hozzuk. A szolgáltatások nyújtása mellett fontosnak tartjuk, hogy munkánkat a beteggel és a hozzátartozókkal együttműködve, a tapasztalatok megosztásával, az emberi méltóság tiszteletben tartásával végezzük.

A MOL Románia rendszeresen támogatja tevékenységünket, az együttműködés segít abban, hogy leküzdjük az új kihívásokat, és segítsünk a szolgáltatásainkra rászoruló embereknek.