Anunţ achiziţie publică – „Furnizare cutite de altoit pentru cursul de calificare”Lucrator in cultura plantelor”

Obiectul achiziției: Furnizare cutite de altoit pentru cursul de calificare, Lucrator in cultura plantelor
Achizitor: Caritas Alba Iulia Dezvoltare Comunitara Rurala
Denumirea proiectului: “CALEA SPRE ANGAJARE”
Finanțator: Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013
Stare:  ATRIBUIT
Data postării anunțului: 01.08.2012

Caritas  Alba Iulia Dezvoltare Comunitara Rurala din Gheorgheni, str. Varga Katalin nr.3 intentioneaza sa achizitioneze pentru proiectul: ,, CALEA SPRE ANGAJARE”,  cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, conform prevederilor contractului de finantare POSDRU /105/5.1/G/76283 si a parteneriatului  dintre Caritas Alba Iulia Dezvoltare Comunitara Rurala si SC Gaia Consulting Group SRL furnizare cutite de altoit pentru cursul de calificare”Lucratot in cultura plantelor” cod CPV 39241100-4, pretul estimat este de 1800 Ron fara TVA .

Procedura pentru efectuarea achizitiei este cercetare a pietei – studiu al pietei, prin transmiterea de solicitari de oferte. Se va selecta oferta având cel mai mic preţ raportat la cerinţele specificate şi la ofertele concurente. Termenul de depunere a ofertelor este 07.08.2012 ora 10,00.
Documentatia legata de achizitie gasiti AICI.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Caritas  Alba Iulia Dezvoltare Comunitara Rurala din Gheorgheni, str. Varga Katalin nr.3 Jud.Harghita, numărul de telefon 0735735131 sau la adresa de e-mail csongor.antal@caritas-ab.ro