20% din inimă

Direcționează 20% din impozitul pe profit

Un procent de 20% din impozitul pe venit sau pe profit al întrprinderilor poate fi redirecţionat către o cauză umanitară, conform Legii sponsorizării și Codului fiscal. Această sponsorizare este deductibilă fiscal și nu presupune alte costuri pentru tine. Decide asupra destinației acestei sume! Împreună putem ajuta:

În prim pas completează contractul de sponsorizare cu datele companiei și suma oferită și trimite-l la noi pentru a-l semna ([email protected]). În al doilea pas virează suma în contul din contract.

• Legea Sponsorizării (32/1994) și Codul Fiscal (227/2015), cu modificările și completările ulterioare, permit contribuabililor plătitori de impozit pe venit sau pe profit să investească în dezvoltarea societății, fără niciun cost. Printr-un simplu contract de sponsorizare încheiat între întreprinderea ta și Caritas, 80% din impozit se duc la stat, iar 20% merg către ONG.
    • Orice companie poate ajuta la dezvoltarea comunității din care face parte. Prin redirecționarea impozitului către organizația Caritas Alba Iulia, companiile private investesc în programele de sprijin social a copiilor defavorizați, în programele de îngrijire a persoanelor cu dizabilități, a vârstnicilor și a bolnavilor.
    • Principiul organizației noastre este transparența. Persoanele juridice ale Organizației Caritas Alba Iulia sunt furnizori de servicii sociale în condițiile legii și sunt înregistrate în Registrul entităților/unităților de cult ANAF pentru acordarea deducerii fiscale. Poți verifica introducând codurile fiscale 1213139, 15070152.

Îți mulțumim că ești alături de ei, de noi!

Pentru detalii putem fi contactați la: 0756 560 752, [email protected]