3,5% din inimă

Nu uitați să dispuneți asupra destinației sumei reprezentând până la 3,5 % din impozitul dumneavoastră anual! Oferindu-ne, vom putea ajuta împreună:
  • pe cei afectați de războiul din Ucraina, dacă completați online aici;
  • copii defavorizați, tineri cu dizabilități și comunități dezavantajate;
  • vârstnici și persoane bolnave imobilizate la pat.

Este responsabilitatea și oportunitatea noastră să creăm o viață mai bună celor din jurul nostru, a persoanelor ale căror bunăstare ne este încredințată. Dacă îi ajutăm pe copiii, ei prin contribuția noastră pot deveni adulți sănătoși. Iar dacă ne îndreptăm atenția către persoanele în vârstă, ne angajăm în păstrarea demnității vieții lor. Totodată, oferim și un exemplu de urmat copiilor: numai în felul acesta, numai cu atât respect și dragoste ne este permis să însoțim un om spre sfârșitul vieții sale. Iar noi, adulții activi, astfel putem menține speranța, ca trăind pentru o cauză bună, vom avea și noi pe cineva lângă noi la bătrânețe.

Activitățile Caritas Alba Iulia includ programe pentru copii, începând cu activități organizate gravidelor, continuând cu dezvoltarea timpurie, până la sprijinirea copiilor și tinerilor defavorizați sau cu dizabilități. Serviciul de caritate sprijină omul pe tot parcursul vieții, încercând să-i ușureze viața de zi cu zi până la declinul fizic și psihic. Salvează oamenii de singurătate, dând speranță, că vor avea pe cineva care să-i țină mâna. Puteți fi alături de noi în menținerea speranței, oferindu-ne 3,5% din impozitul dumneavoastră de venit — fapt, care nu vă costă absolut nimic în plus.

De aceea, îi rugăm pe toți oamenii generoși să completeze cu datele personale una dintre formularele de mai jos, și să-l depună cel târziu până la data de 25 mai:
-la sediul administrației financiare de care aparțin, sau;
-la cel mai apropiat birou Caritas, sau;
-prin e-mail la andrea.arkosi@caritas-ab.ro, sau;
-dând click pe butonul
completez online, dacă doriți să dispuneți de cei 3,5% pentru ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina (îndată ce primim aceste sume, le vom vira către cei afectați).

Informații suplimentare: 0741 258 161, județul Alba: 0258 811 499, județul Harghita: 0266 315 763, județul Hunedoara: 0254 549 843, județul Covasna: 0267 315 457, județul Mureş: 0726 163 233.

Vă mulțumim, că – prin redirecționare – vă exprimați încrederea în serviciul de caritate al organizației Caritas Alba Iulia.