3,5% din inimă

Nu uitați să decideți despre cei 3,5% din impozitul Dvs.! Oferind cei 3,5% către Caritas Alba Iulia, vom putea ajuta împreună:
  • copii provenind din medii defavorizate, tineri cu dizabilități, comunitățile în care trăim,
  • vârstnicii și persoanele bolnave imobilizate la pat.

Este responsabilitatea și oportunitatea noastră de a crea o viață mai bună pentru cei din jurul nostru, a căror bunăstare ne este încredințată. Dacă ajutăm copiii, cu contribuția noastră ei pot deveni adulți sănătoși și, concentrându-ne asupra persoanelor în vârstă, ne angajăm în păstrarea demnității vieții lor. În același timp, dăm un exemplu pentru copii: numai în acest fel, cu respect și dragoste atât de mare, este posibil să însoțim un om spre sfârșitul vieții sale. Iar noi, fiind adulți activi, astfel putem menține speranța că trăim pentru o cauză bună și vom avea pe cineva lângă noi când o să îmbătrânim.

Activitățile Caritas Alba Iulia includ programe pentru copii, de la activitățile pentru gravide și dezvoltarea timpurie până la sprijinul copiilor și tinerilor defavorizați sau cu dizabilități. Serviciul de caritate sprijină omul pe tot parcursul vieții, încercând să-i ușureze viața de zi cu zi în cazul declinului fizic și psihic. Salvează oamenii de singurătate, dând speranță că vor avea cineva care să le țină mâna. Puteți fi alături de noi în menținerea speranței, oferind 3,5% din impozitul pe venit, fapt ce nu Vă costă absolut nimic în plus.

De aceea rugăm toți oamenii generoși să completeze cu datele personale unul dintre formularele de mai jos și să-l depună cel târziu până 25 mai la sediul administrației financiare de care aparține sau la cel mai apropiat birou Caritas!

Anul trecut, datorită persoanelor solidare, până acum s-au strâns 70 024,79 RON în beneficiul persoanelor nevoiașe. Mulțumim în numele lor!

Informații suplimentare: 0741 258 161 sau județul Alba: 0258 811 499, județul Harghita: 0266 315 763, județul Hunedoara: 0254 549 843, județul Covasna: 0267 315 457, județul Mureş: 0265 250 191.

Vă mulțumim că – prin redirecționare – Vă exprimați încrederea în serviciul de caritate a organizației Caritas Alba Iulia.