3,5% grijă adevărată

Dacă nici Dumneavoastră nu vă este indiferent ce scopuri pot deservi cei 3,5% din impozitul  pe venit, direcționați acest procent către o cauză nobilă, aleasă de Dumneavoastră!

Oferiți această sumă pentru educarea copiilor aflați în grija Caritas Alba Iulia, care se confruntă cu dificultăți de învățare, pentru sprijinirea copiilor cu dizabilități, pentru îngrijirea la domiciliu a semenilor bolnavi sau pentru diminuarea procesului de însingurare a persoanelor vârstnice.

Dacă doriți să-i ajutați pe copiii care se confruntă cu dificultăți de învățare sau care trăiesc cu dizabilități, dați click pe acest link. Completați formularul, apoi depuneți-l în cel mai apropiat birou Caritas.

În cazul în care doriți să-i dați o mână de ajutor persoanelor vârstnice, bolnave, neputincioase sau singure, dați click pe acest link. Completați formularul, apoi depuneți-l în cel mai apropiat birou Caritas.

Ghid de completare și depunere a formularului 230:
Dați click pe una dintre cele două linkuri de mai sus, imprimați și completați formularul cu datele dumneavoastră personale. Îl puteți depune până la data de 25 mai prin una dintre următoarele variante:
1. personal la sediul administrației fiscale (ANAF) aflat în raza domiciliului dumneavoastră;
2. prin scrisoare poștală recomandată, cu confirmare de primire;
3. electronic;
4. îl puteți trimite la cel mai apropiat birou Caritas, iar colegii noștri îl vor depune la ANAF.
5. Cel mai simplu ar fi însă să-l completați ONLINE, dând click pe acest link, iar noi vom depune formularul la ANAF.

Dacă doriți să direcționați 20% din impozitul pe venit sau pe profit a firmei dumneavoastră, puteți face acest lucru AICI.

Mulțumim, că prin donația dumneavoastră, simțiți să contribuiți la îmbunătățirea vieții semenilor noștri!