Alegeți un card pentru a fi voluntar!

La mijlocul lunii ianuarie a avut loc un workshop profesional de patru zile la Szeged cu participarea Fundației ”Talentum” și  Caritas Alba Iulia.

Suntem pasionați de voluntariat, așa că aceasta este baza proiectului nostru comun. Scopul nostru este de a dezvolta un joc de societate care să le ofere tinerilor o înțelegere mai bună a voluntariatului și să le ofere o perspectivă asupra lumea voluntariatului atât de colorat. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a-ți asuma responsabilitate pentru rezolvarea problemelor sociale.

Pe lângă discutarea experiențelor din workshop a avut loc și un brainstorming, după care am avut ocazia să cunoaștem și procesul de dezvoltare a jocului sub îndrumarea colegilor de la Fundația pentru Tineret Conștient (Tudatos Ifjúságért Alapítvány) și am reușit să creăm un prototip de joc de societate. Testarea și dezvoltarea ulterioară a jocului va începe în perioada următoare.

Programul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului Erasmus+ (2022-1-HU01-KA210-YOU-000081331). Mulțumim!

Traducere: Noémi András