Am inaugurat terenul de joacă la Şimoneşti

La Şimoneşti colegii de facilitatori comunitari lucrează de aproape de un an pentru sprijinirea şi facilitarea comunităţii locale. Unul dintre neajunsurile satului era lipsa unui loc sau teren de joacă pentru copii unde pot juca, socializa şi nu în ultimul rând pot dezvolta competenţele şi abilităţi de mişcare într-un mediu ambiant şi sănătos.

În realizarea terenului de joacă ne-au acordat sprijin mai multe instituţii şi întreprinderi, iar au participat locuitorii şi părinţii copiilor în desfăşurarea lucrărilor. Unii au oferit materiile, unii au asigurat profesionişti, unii au acordat timpul şi forţă de muncă.

Rezultatele lucrărilor având o durată aproape de două luni au fost prezentate în data de 15 septembrie unde au sosit copii mici din grădiniţă şi şcoală şi într-un timp scurt ei au luat în posesie terenul de joacă. Cel mai mare succes a avut topoganul şi căsuţa pictată cu figuri din basme, iar copiilor le-au plăcut leagănele, balansoarele şi nisipul pentru copii.

Pozele făcute la eveniment: Galerie

Mulţumim tuturor persoanelor care au participat în realizarea terenului de joacă!

Mulţumiri pentru:

Barabás Lilla, Biró Réka, Figur Mátyás, Forgács Csaba, Forgács Sándor, Gábor Gyöngyi, Gábor Levente, Gyerkó Csaba, Gyerkó Éva, Györfi Enikő, György János, Illés Zsolt, Ilonka Róbert, Ilonka Viola, Joó László, Kalányos Dénes, Kozák Petre Mihály, Lakatos Erzsébet Ilona, Lakatos Ida Enikő, Molnos Margit, Péter Levente, Péter Sándor, Ráduly Domokos, Ráduly Gyula, Szász Lajos, Szász Miklós, Szengyörgyi Tünde, Tamás László, Zakariás Demeter Klára, Zakariás Klára.