Atemporalitate veșnică

Ne grăbim prin oraș, mă enervează șoferul începător din fața mea. O să întârziem din cauza lui. Ne grăbim la întâlnirea mentorilor voluntari, unde ne vom întâlni cu colegi pe care îi vedem relativ rar. În cele din urmă, ajungem la timp, așa că l-am încurajat inutil pe cel din fața noastră să folosească pedala din dreapta mai curajos.

După ce a început munca profesională, am vorbit despre importanța muncii voluntarilor. Tema centrală a fost legislația socială, care determină atât activitatea voluntarilor, cât și activitatea noastră.

Pe lângă subiectul tehnic, am primit și un mic cadou. De asemenea, o sesiune scurtă și distractivă de antrenament a făcut parte din această zi – și aici se conturează povestea. După graba de dimineață, am primit informații actuale despre managementul timpului. Aceste antrenamente și sfaturi bune sunt întotdeauna utile, pentru că toți avem tendința de a ne urca pe calea expresă, iar apoi folosim pedala dreaptă cu atâta îndrăzneală încât nu ne oprim lângă ceea ce și cine merită.

Articol: Norbert Tókos, mentor de voluntari
Traducere: András Szabó, voluntar