Campanie 20%

Redirecționează până la 20% din impozitul pe profit pentru serviciile noastre de asistență socială!

• Legea Sponsorizării (32/1994) și Codul Fiscal (227/2015), cu modificările și completările ulterioare, permit contribuabililor plătitori de impozit pe profit să investească în dezvoltarea societății, fără niciun cost. Printr-un simplu contract de sponsorizare încheiat între companie și Caritas, 80% din impozit se duc la stat, iar 20% merg către un ONG.
  • Orice companie poate ajuta la dezvoltarea comunității din care face parte. Prin redirecționarea impozitului de profit către organizația Caritas Alba Iulia, companiile private investesc în programele de integrare socială a copiilor defavorizați și mentorarea acestora, în programele de îngrijire a persoanelor cu dizabilități și îngrijirea bătrânilor.
  • Principiul organizației noastre este transparența. Astfel, trimitem periodic rapoarte de activitate către sponsorii noștri și îi invităm la evenimentele noastre și îi așteptăm cu mare drag la centrele noastre de zi. Asociația Caritas Alba Iulia este furnizor de servicii sociale în condițiile legii și este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult ANAF pentru acordarea deducerii fiscale. Poți verifica introducând codul fiscal 1213139
  • Un alt principiu important Caritas este asigurarea vizibilității. Mulțumim public – prin canalele de comunicare, în raportul de activitate, precum și la evenimentele în desfășurare pentru ajutorul primit de la fiecare companie.

Descărcați contractul în 2 exemplare, îl completați cu datele firmei și cu suma, apoi ne trimiteți o copie scanată:

Descarcă de aici contractul de sponsorizare financiară/bunuri (produse și servicii)

Efectuați plata prin transfer bancar sau online.

ÎȚI MULȚUMIM că ești alături de noi!

Asociația Caritas Alba Iulia Asistență Socială

Pentru detalii: 0733 773 577