Cântărețul Imre Vizi devine ospătar pentru Youth4Change

Éva Bojoievschi și Áron Székely, mentorii tinerilor din proiectul Tineri pentru schimbare al Caritas Alba Iulia, au discutat la Radio Tîrgu-Mureș, în cadrul emisiunii Bună dimineața, Transilvania! cu unul dintre tinerii pe care îi consiliază și cu cântărețul Imre Vizi. Invitația la emisiune a avut loc în contextul evenimentului Do.Give.Smile! (Fă. Oferă. Zâmbește!). Din discuție a reieșit că Imre Vizi va servi ca ospătar la restaurantul Petry Urban Grill, iar bacșișul va fi destinat proiectului Tineri pentru schimbare al Caritas Alba Iulia. Mentorii programului oferă consiliere în orientarea în carieră pentru tinerii care apelează la ei, folosind mijloace artistice. Așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți iubitorii de delicii, cât și persoanele generoase.

Emisiunea radio poate fi ascultat AICI.

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Comisiei Europene. Nici Uniunea Europeană, nici Comisia Europeană nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.