ASISTENT MEDICAL

Fii tu ajutorul vârstnicilor bolnavi, care nu pot părăsi casele de ceva vreme! Dacă locuiești în Gălăuțaș, Corbu sau în apropiere și ești asistent medical, te așteptăm în echipă!

Locul de muncă: Gălăuțaș, Corbu
Mod de angajare, loc de muncă: două norme întregi, 8 ore pe zi; la Corbu — nedeterminat, la Gălăuțaș — determinat
Angajator: Asociaţia Caritas Alba Iulia, Departamentul Sociomedical, Îngrijire medicală şi asistenţă socială la domiciliu în echipa Toplița

Sarcini:

• organizarea şi efectuarea activităţilor de îngrijiri la domiciliu, îngrijire de bază, îngrijire medicală şi a altor servicii (conform pachetului de servicii);
  • luarea în evidență a pacienților împreună cu asistentul şef, sau înlocuitorul lui și asistentul social, respectiv întocmirea corectă și completă a documentației de îngrijire;
  • administrarea activităţilor;
  • participare la cursuri de formare, utilizând cunoștințele dobândite în activitățile de îngrijire zilnică în beneficiul persoanelor îngrijite;
  • introducerea datelor în calculator.

Cerințe:

• studii postliceale de specialitate, bacalaureat;
  • certificat de membru OAMMR, cu viza valabilă;
  • permis de conducere categoria B;
  • abilități de comunicare în limba română și maghiară;
  • abilități de comunicare si organizare;
  • capacitate şi disponibilitate de a lucra independent şi în echipă, cu timp de muncă flexibil;
  • sensibilitate şi responsabilitate socială, fiabilitate, spirit inovator, punctualitate;
  • competențe informatice (Microsoft Office);
  • valori creștine.

Reprezintă avantaj:

•  experiență profesională în domeniu.

Oferim:

• relaţie de muncă pe termen lung la o organizaţie stabilă;
  • posibilitate de formare profesională;
  • o cultură organizaţională orientată spre om;
  • program de integrare (mentorat);
  • un ambient plăcut, familiar şi spirit de echipă.

Documente necesare:

• CV-ul profesional;
  • copie după diplome.

Informații suplimentare se pot cere de la Paula Ádám, sunând la numărul de telefon: 0732 830 074. Dosarul de candidatură se poate transmite până la data de 31.01.2022 electronic pe adresa de e-mail: jobs@caritas-ab.ro cu menținerea postului, la care se depune candidatura. Comisia își rezervă dreptul de preselecție a candidaților, și dacă este necesar, proba practică pe teren.