MANAGER PROIECT

Angajator: Asociația ”Caritas – Asistență Socială”

Proiectul cu denumirea ”PROSPERA SEPSI – Servicii integrate pentru reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie pe raza teritorială a municipiului Sfântu Gheorghe” , cod MySmis 137460, este un proiect realizat în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Sfântu Gheorghe prin Grupul de Acțiune Locală Sepsi. În cadrul proiectului cu durată de 24 luni, vom înființa servicii sociale, vom derula campanii de screening respectiv contribuim la reducerea sărăciei prin activități de ocupare în trei zone ale orașului. Pentru poziția de manager al proiectului realizat într-un parteneriat cu șase parteneri, căutăm o persoană hotărâtă, experimentată, cu sensibilitate socială dar cu abilități dezvoltate în management, o persoană cui este confortabil să fie atent la mai multe lucruri deodată, și cine vede în spatele numerelor și literelor persoana/omul. Căutăm managerul, care consideră implementarea proiectului ceva mult mai mult decât corelarea rândurilor și a coloanelor. Totodată, este un avantaj cunoașterea sistemului MySmis.

Cerințe:

• Studii superioare
  • Experiență de minim 5 ani în managementul proiectelor cu finanțare europeană (POCU, POR)
  • Folosirea sistemului MySmis constituie avantaj
  • Cunoașterea limbii de comunicare a beneficiarilor la nivel avansat
  • Flexibilitate, abilitate de adaptare
  • Rezistență la stres

Ce oferim:

• Salariu motivant
  • Echipamente de serviciu (telefon, laptop, autoturism)
  • O echipă cu sensibilitate social
  • Posibilități de formare continua
  • Oportunități de cooperare și dezvoltare rețele
  • Oportunități de angajare pe termen lung

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, trimite-ne o scrisoare de motivație și CV-ul în format Europass la adresa de mail jobs@caritas-ab.ro . Nu uita, să numești în scrisoarea de motivație trei persoane pentru referințe.

Pentru informații complementare, apelează la 0735-735.157.

Comisia rezervă dreptul de a preselecta și de a organiza și examinare practică după caz.

Candidații care vor fi chemați la interviu, vor fi înștiințați până la data de 10 iunie 2021.