PSIHOLOG

Recrutăm psiholog pentru Centrul de zi Maria Stein din Petroșani! Dacă vrei să ne fii alături în munca cu copiii defavorizați și familiile lor, hai cu noi în echipă! Te invităm să aplici pentru acest job, cu provocări profesionale multiple într-o echipă dinamică!

Locul de desfășurare a activității: Petroșani
Modul de angajare: Perioadă determinată 6 luni/part time/4 ore/zi
Angajator: Asociația Caritas – Asistență Socială Centrul de zi Maria Stein, Petroșani

Sarcini și obligații principale:

• Se implică în evaluarea psihologică a cazurilor instrumentate la nivelul centrului (conform standardelor în vigoare şi a procedurilor centrului), în cadrul echipei multidisciplinare;
  • Realizează şedinţe de consiliere psihologică individuală și de grup cu acei beneficiari ai centrului, care în urma evaluării, necesită astfel de servicii;
  • Realizează activități individuale și de grup cu beneficiarii centrului cu scopul dezvoltării personale a acestora și prevenirii unor comportamente indezirabile;
  • Realizează întâlniri lunare tematice cu părinții/aparținătorii copiilor beneficiari în vederea dezvoltării de abilități parentale.

Cerințe:

• Studii superioare în domeniul psihologiei;
  • Membru COPSI sau cu disponibilitate de înscriere în maxim 3 luni;
  • Experiență de lucru cu grupuri vulnerabile;
  • Bună capacitate de comunicare;
  • Abilități de rezolvare de probleme și de organizare a muncii;
  • Punctualitate, flexibilitate, răbdare;
  • Valori creștine.

Oferim:

• Oportunități de dezvoltare profesională (metode inovatoare de predare, training-uri interne și externe, conferințe și alte training-uri);
  • Program de mentorat (facilitarea integrării, management profesional, susținere permanentă);
  • Mediu de lucru plăcut, inspirațional și familial;
  • Oportunitate de angajare într-o organizație neguvernamentală prestigioasă.

Dosarul de candidatură conține:

• Scrisoare de intenție (maxim 1 pagină);
  • Curriculum vitae (model Europass);
  • Diplome relevante.

Persoană de contact: Cristea Mihaela, număr de telefon: 0740 142 547. Dosarul de candidatură se poate transmite pâna la data de 31.01.2022 electronic pe adresa de e-mail: jobs@caritas-ab.ro cu menținerea postului, la care se depune candidatura. Comisia rezervă dreptul de a preselecta și de a organiza examinare practică după caz. Candidații selectați vor fi invitați prin înștiințare telefonică.